Dilema maternity leave 60 hari

Sekarang 36w5d .. Dr suggest amik cuti awal masa 38w+ sebab primid . Tapi bila baca ada je primid yang overdue, terus rasa macam sayang nak cuti awal2 😂 dah lah cuti 60hari je pastu naik kerja nanti kena rotate shift. Rasa kesian dekat baby, dapat mak yg bekerja huhu Doakan saya, bersalin awal tepat2 masa tarikh nak amik cuti nanti boleh? Bersalin 19oktober aamiiinnnnn

1 Trả lời

sekarang dah bersalin ye mommy? semoga dipermudahkan segala urusan mommy dan baby. Aamiin 🤲🏻