Assalammualaikum

Sekali lagi sya ingin meminta bantuan dari Ibu" Tap Seikhlas nya.. sedekah buat anak"sya.. sya ibu ada 6 org anak.. sedang meunggu hari anak yg ke7.. sebelum ini sya dan suami beniaga kecil sja.. kmi terjejas covid 19 di sabah ini.. sya mohon bantuan seikhlas ny.. rm1.. rm2.. kecil nilai nya.. tpi sya sgt perlukan.. Mohon ada bantu ibu" yg bemurah hati bebagi rezeki dgn anak sya.. cukup utk sya membeli beras.. telur...susu anak sya cuma teh+gula shaja.. sya mohon ibu" demi Allah sya sgt susah.. Saya tinggalkn no tlpn sya utk di hubungi sya bukan scammer Ibu" sya btl" perlukan pertolongan.. jgn kecam saya ibu".. 0167478995 No telepon Saya 1212741100001738 *BSN* No akaun Saya ##bantusharing #ibubantuAnaksaya🙏🙏🙏🙏

1 Trả lời

assalamualaikum sis....maaf jika kata2 saya ni boleh menyinggung perasaan sis... emm..jika sis btl2 prlukan bantuan..blh tak sis guna nm sis sebenar di tAP ni..supaya blh memudahkan semua berurusan...dan trace adakah ianya benar atau sebaliknya..sbb xnk brlaku sesuatu yg tidak baik mcm scam kata sush n etc.tp scam nipu...sebab ada yg menipu sebelum ni dlm berurusan di tAp jadi kena lebih berhati hati..ye sy faham skrng rmai yg terjejas dsebabkan covid..tapi harap jika benar perlukan bantuan sebaik2nya guna nama sendri .terima kasih.