Maksud MIMPI DI PAGI HARI

Sekadar nak share and maybe ade kat sini yg ade pndgn masing² .. sebelum subuh td sye mimpi sye pecahkn sebiji telur tp dlm ade 4 biji yg kuning tu tapi satu tu rosak .. ape mknenya ek .. sekadar bertanya je jgn ambk serius

7 Các câu trả lời

Vivid dream sy nmpk muka pontianak mmg clear HD nmpk muka dya berpeluh sy tersedar dr mimpi sbb takut masa tu 1st time kan, lepas dh tnya2 org yg ade pengalaman and kali kedua sy mimpi sy kejar pontianak tu pakai rotan buluh dya lari lak tu hahaha lwk bila pikir2 sbb sy nk protect baby sy kejar pontianak tu dekah femly sy bila sy cyta kt dorg 😂 btw sy mimpi tu smpai 5 bln cmtu bru mimpi2 karut tu suma dh xde, jgn layan tu suma xde ape lah you 🤭

1y trước

Saya pon ada mmpi smalam , mimpi ular merah . Dia duk kira nak mai dekat sya je . Dah halau pon dia mai dekat jugak , tapi tak patuk , tak gigit pon . Mai gesel2 kt kaki je 😂 mcm kucing tu hahahah ntah apa2 tiba2 mmpi ular 🤭 risau jugak takut ada apa2 sebab mimpi berkaitan ular . Tapi normal kan ?

Tk de maknanya. Yg tu org pggl vivid dreams. Wktu first n scnd trimester mmg sy vivid dreams. Msuk third trimester jarang mimpi sbb tdur2 ayam. Tk dan nk mimpi.

sy pun sis, sampai sekarang ni asyik mimpi je hahaha mimpi buruk lak tu huhhhh jenuh terbangun jam 2-4pagi , lepastu tido petang pun mimpi lg 😂

sye dlu tyme preggy slalu mimpi mknn.. lapar kot..haha

sy slalu mmpi nth apa2 ..buat xtau je

normal mimpi yg bukan²..

xde mkne nye sis.