Nak tanya...mommy² shopping kat mana baju bby murah²..anak first so sy xpandai lagi nk shopping brg

Sekadar bertanya 🤭

29 Các câu trả lời

murah mcm mana. ada org sepasang RM10 murah, ada org 2 pasang RM50 murah. so kena tgk bajet awk dulu mcm mana & 'level' murah awk tu.

sy mostly beli online. mcm dlm tiktok live. banyak juga baju branded jual murah. kain pon berkualiti. mmg sgt berpuas hati😊😁

tempat saya ada tempat beli baju baby murh. harga rahmah sangat kat pasaraya longwan .baju baby sepasang dlm 6ringgit 7ringgit je

saya barang baby semua beli online 😁..kalau baju saya beli dkt tik tok...kalau barang lain2 saya beli dekat shoppe momo house

sya beli online je. tiktok sya beli sehelai rm9 je. quality material pun ok sgt

Live shopee bundle/preloved 🤭 banyak cecantik. Harga pun ada yg singgit jee

kalau kat area Shah Alam or Subang boleh try kedai longwan. boleh google ye

shopee hehehe tapi kena rajin baca review.. pastu join moms club..

saya bnyk beli kt momo house (shopee) berbaloi 🥰

Saya beli online je. Dekat tiktok banyak murah2😂