baru masuk 4 month

sejak pregnant.. saya selalu bergaduh dgn suami.. lpstu asyik jdi mkin mls jee.. sy pon tk thu knp jdi mcmni.. selera mkn hilang.. kdg mkn lmbt2.. why this happen to me..??

1 Trả lời

Mngkin Pembawakan semasa mgndung.sy awl trimester mcm ni la mls,slera mkn kurang,pnampilan pn x jge ala kdar je..msuk second trimester plhan2 smua kembali normal mcm biasa..

4y trước

btul kan..skrg sy dh 6bulan..lgi laa emosi kuat sgt..mudah tersentuh jee..