ubat

sejak mngandung sya mudah lupa ..nurse ada bagi sya folic acid ,nurse dah terangkan semuanya ...bila balik kat rumah sya lupa apa yg nurse tu terangkan tadi ..sya cuma nak tahu ..ubat folic acid tu makan berapa kali yer?? boleh terangkan untuk sya

4 Các câu trả lời

Mkn shari skali shja sis.. xkisah sblm or slepas as long as jgn skip mkn acid folic.. xpe sis biasa la tu klau cpt lupa. Sya pun mcm tu. Lau sis tkut lupa then sis boleh la bwa buku nota kecil utk ctat benda penting ape yg doc n nurse ckp.. 😊

mkn sebiji sehari jer..jgn skip

shari sbiji..jgn skip

satu hari sekali..