Stress bila first time jadi ibu.

sejak menjadi ibu ni saya selalu rasa stress yang kadang kala stress tu sya xdapat control. Sampai pernah terpikir nak bunuh anak sendiri haa sebb terlampau stress. Nak² pula sya sekarang masih pantang di rumah mak sya. Dan bertambah stress bila anak sya tido time tu la mak ayah saya kacau anak sya tido smpai tak cukup tido ank sya. Padahal kita tahu baby memang normal akan tido 14 jam paling minimum. Bila baby tido lama diorang cakap baby tak elok tido lama²..stress sya dibuatnyaa. Duk ajak husband juga untuk balik rumah sndiri cpt² sbb sya dah xtahan nak layan stress anak xcukup tido ni. Bukan baby ja xcukup tido ibunya juga tak cukup tido pluss kadang² sya x tido seharian..kalau suruh husband sya jaga pun mcm mna pun baby tetap nak ibu dia sebb mnyusu kan. Mummy² smua doakan sya kuat hadapi smua ni.😔😔

4 Các câu trả lời

boleh bgthu kat mak, doc pesan baby kena cukup tidur sebab penting untuk tumbesaran dia. nak ke cucu dia bantut ke apa?