Cramp 😭😭

Sejak masuk 37minggu 2 ari lepas,2 malam berturut2 kena cramp skali di betis kiri,next mlm plak di back thigh belah kanan. Luckily cpt2 kejut hubby minta dia renggangkn kaki. Sakitttt nyaaa adoii 😰😓😫😫 Dh urut minyak panas b4 tido,dh letak bantal kt kaki bila nk tdo..tapi jadi juga. 🤷 Ada cara lain x?Is it my body kurang apa2?

Cramp 😭😭
2 Các câu trả lời

takde puan..sy dlu pn alami yg sm..just mcm bila. trjd trpkse pggl husben mntk urutkn..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms