Kaki dan Pinggang Cramp Time Tidur

Hi moms! Kita 10 weeks now tidur selalu mengiring kiri even letak bantal kat celah peha tapi bila terjaga mesti kaki cramp pinggang pun cramp? Nak pusing mengiring ke kanan risau pula. Ada effect apa apa ke eh moms? Help

1 Trả lời

Kejang nie sb kurang calcium..Sis kena mnum susu bnyk atau ubt calcium..Kdg2 sye mcm tu jga..Tpi bila stiap hri mnum susu dua kli shri alhamdulilah elok dh...Try juga sapu mnyak pnas kt kaki n pinggang tpi jgn kt perut tau..Pkai stokin jga tau stiap mlm...

5y trước

Kne mnum susu lh