selsema + batuk

Sejak lahir smpai skrg...anak saya seringkli d landa selsema n batuk... Mcm2 cara dan ubat saya cuba... Dr sterimar..iliadin...tepuk percussion stiap hari..pntg dgr de produk utk rawatt selsema berkahak je psti saya bli...tp hasil nya amat menghampakan... Pnh jga pegi konk sedut kahak...ttp mcm tu jgk... Mgkn sbb ayah nya penghisap rokok tegar kot..tu yg susah benar nk sembuh anak nya... Sahabat2 de petua x utk mengatasi masalah ini...risau sgt saya ni

1 Trả lời

ank sy pn sama, tiap kali slsema n batuk msti trus lelah smpai kna amek neb. tp skang alhamdulillah dh pulih skit. sy bg ank mkn multivitamin with lysine & scott ilmusion utk antibody.

5y trước

Nk try jga lah mne tau brkesan