Anak tak nak makan

Sejak dapat kaki dn gigi mase 9 bulan, ank susah nk makan.. Klu makan pon nk nasi mcm org dewasa dn kuantiti yg sikit.. Minum susu mcm biasa.. Tk pe ke? #bantusharing #pleasehelp #tolongjawab #ingintahu #1stimemom #firstbaby

1 Trả lời

sy dlm seari..4 menu bt..nasi y lembut tu..satu menu cmpur ikn..satu menu cmpur susu..satu menu campur daging..satu menu cmpur telor..xnk bg die boring..bb besar ni dh pndai memilih rase