sakit bahagian atas perut dan belakang

Sejak 1-2 mgu saya sering merasa sakit di bahagian atas perut dan belakang.. Keliling tali bra.. Sakit yang teramat sangat.. Macam kontraksi bersalin.. Tapi peliknya sakit di bahagian atas.. Sakit tu datang kerap kali.. Kadang kadang setiap 5minit.. Tiap kali sakit tu datang ia seakn menyucuk dan jadi sakit bila bernafas.. Tapi bila rasa menyucuk hilang, jantung jadi berdegup laju.. Sakit ni sepanjang hari.. Sampai tidur malam saya terganggu sangat.. Sekarang saya dalam trimester ketiga.. 32week Ada sesiapa pernah lalui tak apa yang saya sedang lalui.. Adakah kandungan saya berisiko..

1 Trả lời

Cuba berurut manja sikit kt belakang letak myk pns.. Sy pun ada juga dtg sakit mcm tu... Org prgnt kn byk angin sis