SAKIT BELAKANG

Saya nak masuk 31minggu. Pregnancy kedua. Tapi pregnancy kali ni berbeza sangat berbanding yg pertama. Perut saya berat, kadang pergi jalan2 tu saya terpaksa pegang perut dari bawah untuk ringankan. Lepastu saya sakit belakang bahagian tali bra tu. Normal ke? Kalau normal, kenapa ye?

2 Các câu trả lời

Sy pon sakit belakang bhg rusuk kiri..sakit sgt time mgiring tp skjp2 je..bila sy bring ke kanan bru hilang..

faktor usia, repeat pregnancy, otot2 dah tak sekuat dulu, kalau pregnancy jarak dekat pun antara faktor juga.