After 6yrs of waiting..Finally I'm Pregnant!

Segala Puji & Syukur kepada Tuhan.! Selepas 6 tahun menanti, turun naik ke klinik pakar sakit puan, akhirnya keajaiban terjadi! Mommy² skalian doakan saya dlm tempoh kehamilan ini supaya semuanya bjalan dgn lancar.. #PcosSurvivor #Indah pada waktuNya

After 6yrs of waiting..Finally I'm Pregnant!
165 Các câu trả lời

Sama dengan sy pcos juga..syukur hdiah tk terduga allah bagi zuriat 2020 hampir 5 tahun menanti..priod last nov 2019 di sahkan pregnant bulan 2 tahun 2020 ..syukur rezeki allah bg tepat pada waktu nye...

Alhamdulillah syukur tahniah sis.. 🥳💕💪 Semoga semua dipermudahkan n slmt hingga bersalin.. 🤗 Cousin sy pon bru lps bsalin after 7years married x sakit ape2, just blm rezeki selama tu..

Tahniah sis, semoga sgla urusan dipermudahkan...sy tau perasaan tu mcm mn ,sbb sy tahun ke 10 baru dpt rezeki mcm sis ni...rasa syukur Dan gembira tu mmg lain mcm.semoga sis jaga diri baik-baik.

Tahniah.sama la kite..pcos kiri kanan..tiub sbelah kanan sumbat.oppmnt dgn pakar o&g dr bln 1.2019..finally bulan 8.2019 peknen.ttc 6y.sujud syukur.indah pd waktunya..jga diri dan kandungan ye..

4y trước

Tq sis..siang 39w da ni.bb pon pkp gak x de tanda nk luar pon bb ni heheh.

syukur puji Tuhan.. Tahniah sis ☺ indah pada waktunya 🙏.. jaga kesihatan n semoga Tuhan menyertai sis spnjg kehamilan n semoga d permudahkn semuanya

sama mcm saya turun naik hospital buat rawatan.. pcoser juga.. ttc 4thn.. alhamdulillah tahniah sis berjaya pregnant.. smg selamat hingga melahirkan..

Alhamdulillah..tahniah..semoga yg masih menanti mndapat pekabaran gembira seperti ini..❤Yakin sepenuh hati Allah beri tepat pada masanya ..

alhamdulillah...tahniah sis...smoga sis n bby sentiasa sehat...jaga diri n kandungan bebaik sis...smoga smuanya selamat smpai melahirkan...

Sama saya 6years & pcos fighter. Alhamdulilah ini tunggu hari bersalin dah 37weeks. :) Semoga di lancarkan urusan.

Alhamdulillah tahniah 🎉 Jaga kandungan baik baik yea, makan makanan sihat. Semoga dipermudahkan urusan 🤗

5y trước

Terima kasih sis 😍