Ngidam sangat.

Sedih sangat ngidam saya nak sgt makan durian tapi suami berkeras tak bagi kata bahaya untuk baby nanti panas katanya. Sampai saya senyap2 beli aiskrim ada perisa durian tapi tak puas. Padahal dah masuk 9 bulan ni. Tak boleh ke nak makan? 😭

2 Các câu trả lời

alaa bru ni sy bru mkn durian 5 ulas, sy dh 38weeks dh.. normal je mkn durian

2y trước

baby sy aktif sgt, lepas mkn durian sy mnum air msak je

boleh jer nk mkn stkt 2 3 ulas

2y trước

jgn la sbjik, skdr tuk lpskn ngidam tu jer.. mkn berpada² ingat baby lam perot tu, jgn ikutkn nafsu sgt..