Mintak tolongg

Sedih nye bila check hb trun.. Ade tk tips selain mkn sayur atau kerang.. Dah buntuh tak tahu nak buat apa lagi.. Risau kne msok drahh jee..

7 Các câu trả lời

hi sis! dah try pati delima gulsan tu ke ? hb saya tak low tapi sejak amalkan pati delima tu, sembelit saya dah kurang. kebaikan pati delima ni hb boleh naik juga inshaAllah, kt tt ramai dah suggest! 🥺 saya beli kt tt RM 15 je, shop nama Mahnaz Food ✅ jangan risau, 100% pati. saya sendiri amalkan 1x sehari 1sudu lepas makan sebb ada gastric. harap membantu sis!

1y trước

hi sis! saya pun gastric & sembelit. pati ni agak masam jadi digalakkan untuk consume lepas makan (cth lepas breakfast/lepas dinner). 1x 1 sudu je sehari. kalau sis tak tahan masam, boleh campur pati dgn air suam & minum. boleh tengok feedback di tt jugak pasal pati delima ni 😍

Sis cuba makan maltefor. Sy ad sejarah hb low, dan bila tahu aje preg kali ni terus beli maltefor. Alhamdulillah setakat ni bacaan hb sgt cantik 🥰

Daging, organ dalam antara yang boleh dicuba.

Try makan pisang 2biji sehari

jarakkan waktu makan ubat

Mkn kekacang pn boleh

Mkn maltefor