???

sedih lah bila org skliling asyik dok tnya blm pgnt lg ke?rse cm nk ngis je?...tp nk bt cm mne blm ada rezeki..tuhan je tw cm mne rsa hti ni..sapa jg yg xda nk ada zuriat sndri kn...

79 Các câu trả lời

Sis..sabar la..sy 3lbh kosong..org xberani tnye saya...tnye dkt suami sy..sb sy agk garang ckit😅😅😅genap anniversary ke 4 mengandung tp xde rezeki..selang 5bln mengandung..lps tu skung prengnant yg kedua..byk berdoa semua..abaikan je ape org tnye..sb t da ade ank tnye bila nk tmbah..😅😅😅bila da tambah ckp kesian ank kecik lagi da dpt adik..manusia kan😅😅😅

5y trước

ya sis sbr ja ni...ada rezeki syukur...xda rezeki usaha lg la....