Sedih sangat rasa, sampai give up.

Sedih dan kecewa. Kadang ² give up pon ada, dah tak tahu nak buat apa lagi. Mental saya dah down, orang sekeliling tak habis cakap psal anak, lagi ² biras dan ipar dah mengandung anak ke-3 huhuhu. Saya ntah bila lagi. Kadang ² saya cuba fikir positif tapi tiap kali check upt -ve saya sedih sgt. Kadang ² saya rasa saya sangat tak berguna & kenapa saya je kena berusaha?. Dan kenapa org sekeliling tak pandai jaga hati kita?? Saya cuba menjauh daripada mereka, tapi saya masih ada rasa hormat dan sayang

13 Các câu trả lời

semoga one day awak ada rezeki 🥰 sabar tau and sentiasa kuat. abaikan toxic people. hugss ❤️

2mo trước

Tenkiuuuu

Suami dh check x? Takut dia yg bermasalah ….

2mo trước

Tak check lagiii. Hmm bnyk kli nk pergi tak dapat nk pergi

sedikit tips daripada pandangan saya

1mo trước

Tenkiu awakkk.