??

Sedih bile kite berpantang tapi baby tiada disisi...allahuakhbar... Mommy² dalam nie semua jage kesihatan dimusim jerebu nie ye...sebab dokter da dapat keputusan yg baby sy meninggal dalam perut diusia 4 bulan kerana cuaca musim jerebu ??

51 Các câu trả lời

Salam takziah.. Sy rasa ape awak rs..lg plak 1st baby dan sy terlibat dgn kemalangan.. Lg pun ipar duai semua dah ada anak.. Smpai skrg sayu hati ni bila tgok tempat suami tanam anak syurga tu.. Insyallah allah akan gantikan yg lebih baik.. Doa byk2..

Salam takziah sis..saye pun kena admit wad HKL sekarang kerana sesak nafas jerebu. Walaupun pakai mask, antibody ibu mengandung tak kuat. Berhati-hati ye semua..alhamdulillah baby saye ok. Doakan saye cepat sembuh.

Kuatkan semangat sis..anak sy pon dh berada di alam sana jgk seorang..ni pregnant lg utk kli k2.musim jerebu teruk skrg ni.tp keja tetap kna pegi keja.bimbang jgk kesihatan baby..awk duduk area mna sis?

Sabar ya sis. Sy pregnant 13w. Ni kandungan ke3 sy. Sy keguguran 2x ( 11w dan 12 w) sblm ni. 2 hari lps sesak nafas. Mungkin sbb jerebu teruk. Rasa risau plk. Harap kandungan kali ni selamat.

Salam takziah ya.. Kuat kan diri awak.. Jgn sedih2..baby dh tunggu awak di syurga.. Fikir positif..jgn stress2, xelok utk awak.. InsyaAllah, ada rezeki lagi utk awak.. Aamiin 😊

Moga sis tabah ya.. Sy pn takot juga nk keluar rumah takot jadi hal²mcm nie la.. Harap sis kuat ya.. Dan doakn kami dan kandungan kami moga sihat hendaknya

sama la sis.. Sy pun pantang tanpa baby.. Anak sy meninggal jgk.. sabar dan tabah ye sis.. Baby kat syurga dah. Tunggu sis & husband..

innalillahiwainnailaihirojiun, takziah sis.. Be strong... Jgn stress2...jaga diri sis elok2... inshaa Allah ada rezeki lg utk sis..

Takziah ye. Awak pun kena jaga kesihatan n berpantang. InsyaAllah, rezeki awak akan ada. Saya doakan awak akan pregnant lagi.😊

takziah sis.. sy phm..sy pn pnh anak mngal..tp lahir dh ckup bulan..usia 2 mgu.. smga ada pganti bt sis.. be strong yee...