Sy Tidak Fham

Maaf nk tnya Ibu2.. Fham X apa yg dokter tulis nie.. Ok x keadaan baby.. Sy sertakan gmbr... Sy da tnya dokter dia ckp keadaan baby ok je.. Tapi nk jg tahu apa yg dokter rekod nie.. ? ?

Sy Tidak Fham
1 Trả lời

CRL tu ukuran kepala-kaki baby AFI (Kuantiti air ketuban) Adequate (mencukupi) Singleton - satu janin shj bkn twin EDD (due date) doc suruh follow LMP (last menstrul period) awk FH (fetal heart) (+) positive Tranverse (baby melintang)

5y trước

Same2