TOKSIK ASIANPARENTS

Sedih betul dalam asianparents ni makin ramai toksik . Sometime kesian kat mommies especially firstmom dahla zero knowledge then beria tanya kat club ni tak pepasal kena kondem pula . Kalau dia tersilap boleh je tegur elok elok sebenarnya kan? SPREAD LOVE NOT HATE 🤝🏼

19 Các câu trả lời

Dia senang je rasa xnk rep chiau, rasa nak rep rep la dgn beradab yg agama kita ajar. Kalau ko rasa negatif bab tu. Then scroll lju ii . Sbb kdg iq mnusia ni xsama. Ad mak yg xbrp bijak bab benda ni belajar spm sja , ada yg belajar smp ijazah dan sbgainya. Jd fungsi org yg bijak, ajar la secara bijak.

6mo trước

betul sis. kita semua dah besar panjang, dah pernah jumpa ramai orang. iq manusia tak sama. ada jenis baca 10 kali pun tak faham. blurr jgk. apa salahnya dia bertanya. kita ni Allah bagi senang faham alhamdulillah. tapi hormat juga orang lain yang kurang dari kita.