TOKSIK ASIANPARENTS

Sedih betul dalam asianparents ni makin ramai toksik . Sometime kesian kat mommies especially firstmom dahla zero knowledge then beria tanya kat club ni tak pepasal kena kondem pula . Kalau dia tersilap boleh je tegur elok elok sebenarnya kan? SPREAD LOVE NOT HATE 🤝🏼

19 Các câu trả lời

actually kat TAP ni dari dulu pun sama je awak. based on pengalaman dari ank 1st now ank 4 saya TAP ni sama je dari dlu. pendapat i biasa la wak manusia mcm2 rupa mcm2 perangai. jadi bagi saya kita ni kalau nak tenang hidup jgn take personally sgt apa org kata . kalau org nak -ve biakan saja kita tak perlu ikut rentak dia. dengar and ambil apa yg kita nak. yg kita rasa tak best tu ignore je. kita takleh ubah orang tapi kita ada pilihan utk ambil kisah apa org kata or ignore and hidup lebih tenang 😬❤️