Kuatlah Anakku...?

Sebenarnya tak der soalan pon.. Cuma sy mohon sahabat2 kat sini, Doakan saya dan kandungan baik2 dan sehat.. Sy menghidap Paru2 dan msalah Asma kronik. Kini sy pregnant, 4bulan. Hospital dah jd umh no 2 kami.selama 6thun menunggu, disebalik Ujian2 Yg Allah bg, trselit rezeki buat sy dan suami..sebagai ibu, sy hanya pentingkan kndungan sy, fikirkn kandungan jer.. Tp utk prosedur perubatan, nyawa ibu adalah keutamaan... Setiap masa, setiap saat, hnya doa dan airmata iringi solat sy... #doakan kami yer..???

48 Các câu trả lời

Aamiin.. Semoga segalanya dipermudahkan dan selamatlah ibu dan baby🤲