Kuatlah Anakku...?

Sebenarnya tak der soalan pon.. Cuma sy mohon sahabat2 kat sini, Doakan saya dan kandungan baik2 dan sehat.. Sy menghidap Paru2 dan msalah Asma kronik. Kini sy pregnant, 4bulan. Hospital dah jd umh no 2 kami.selama 6thun menunggu, disebalik Ujian2 Yg Allah bg, trselit rezeki buat sy dan suami..sebagai ibu, sy hanya pentingkan kndungan sy, fikirkn kandungan jer.. Tp utk prosedur perubatan, nyawa ibu adalah keutamaan... Setiap masa, setiap saat, hnya doa dan airmata iringi solat sy... #doakan kami yer..???

48 Các câu trả lời

semoga sis diberi kekuatan..saya pun menunggu 6 tahun, saya penghidap penyakit SLE, sejak mengandung doc cakap SLE saya kembali aktif tapi masih boleh dikawal..sekarang ni memang setiap 2 minggu akan jumpa pakar O&G..letih ke hospital terpaksa diketepikan demi nyawa yg tersayang..sama2 kita kuat ye sis

Sebak baca post sis ni. Saya doakan: Semoga Allah permudahkan segala urusan sis, dikurniakan perlindungan kepada sis dan baby. Semoga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻

5y trước

You're welcome 🤗

insyaallah sis.ada hikmah disebalik kejadian.saya doakn sis Dan baby sentiasa sihat Dan dimudahkan Segala urusan.Aamiin

Terima kasih semuanya yg mndoakn.. Ameenn, yaa rabbal alamin.. Semoga kita semua, dlm rahmatNya sllu... 🤲🤲🌹

Semoga Allah kuatkan sis & baby. Dimudahkan dalam urusan sepanjang kehamilan & bersalin nanti. Aaamiinn.

Smoge sis dan kandungan baik2 dan sihat2 je hingga proses kelahiran..insyaAllah..amin2. Tcre sis😊

5y trước

Insyaallh.. Mudah2an... Tima ksih sis

In syaa Allah. Mudah mudahan baik semuaNya. Semoga dipermudahkan segala urusan buat puan sekeluarga 😊

5y trước

Terima kasih puan... Insyaallh.. 💪

Semoga cpt sembuh dan di permudahkan urusan dr segi kesihatan dan kandungan awak..aamiin..

Sye Doakan semoga Allah melindungi diri awk dan bBy nye amin amin amin...

5y trước

Ameen.. Tima kasih sis... 💞

Aamiin.. Semoga segalanya dipermudahkan dan selamatlah ibu dan baby🤲