hai , assalamualaikum to mommies semua.

sebenarnya saya baru shaja melahirkan anak syurga saya pd 9/12/2019 tahun lepas . bayi saya disahkan meninggal dlm kandungan pada 23/10/2019 . penantian yg sngat sedih bg saya sepanjang tempoh masa tersebut . lepas melahirkan , saya berpantang makan mcm biasa .. nk dijadikan cerita , kelmarin ade darah warna coklat di seluar dlm saya.. saya expect saya nak period . so , mcm biasa.. sy pakai pad . tp pg ni saya tgok pad saya kering .. xde darah lgsg. saya cuba masukkan sikit kapas utk cek tp kat dlm kot2 melekat ke nak keluar tp takde darah . kalau ikotkan tarikh period tu... patutnya next week .. sebelum keluar spotting tu saya ade rasa sakit kepala hampir setiap hari... saya takot nak cek upt sbb saya malu .. saya takot terlalu awal... saya sedih sgt skrg. xtahu nak cite kat spe.. malu je rasa .. takot org ckp ape2.. allahuu.....tolong sya mommy. adakah ini tanda saya ni pregnant ? jauh di sudut hati sy bersyukur sgt kalau btol.. mungkin Allah nak beri pengganti pd saya....

1 Trả lời

Lebih baik sis cek upt bg kepastian dan utk ketenangan sis. Ckap dgn diri, kalau ada, alhamdulillah. Kalau xde, cube lg dan lg smpai jdi. Dlam masa yg sme, sis doa byk2 ye. Insya-Allah, Allah akan bantu

4y trước

alhamdulillah