Scan/checkup

Sebenarnya kan,betul ke keputusan sy utk tggu juga 8/9w utk check kandungan,,sedangkan saya ada sejarah 2x keguguran? Dpt tau prggy kndgn baru masuk 6w..skrg 7w..tp nak tggu 8/9w baru check..ke sebenarnya keputusan sy salah?

2 Các câu trả lời

Saya prnh gugur sblm ni… check lagi upt pregnant balik, saya tnggu 9w baru pegi. Tp dlm masa sama saya redha klau kata takde lagi.. supaya tak kecewa

nak cek awal pun boleh.. kalau rasa was2

5mo trước

hihi..kalau ikut was2 tu mmg xada..tp risau tu ada..yelah..kita kan ada sejarah gugur .tp bila pk kalau g scan awal2 cmni peluang utk nampak tuu,tipis😅 tu yg buat kptsn utk scan masa dah 8/9w...