Positif atau tidak

Sy lewat datang period hampir 2 minggu... Bile sy check upt naik 2 line... Sy gune upt dip n tell.. perlu kah sy scan skrg utk pengesahan pregnant atau tidak... Atau tggu kandungan 8 minggu... Terima kasih semue

Positif atau tidak
2 Các câu trả lời

boleh je scan skrg untuk confirmkan kantung berada dalam kedudukan yang betul. saya pun scan time 4w2d. tapi dr saya cakap tak semua akan nampak kantung time w4/5.

2y trước

terima kasih sy tggu lg 2 minggu baru scan

nak scan sekarang boleh je , cuma nampak kantung je nanti. kalau 8w dah sah2 nampak janin dan jantung untuk sesetengah ibu2