Berat Takde Perubahan Dgn Hb Makin Drop Tiap Minggu

sebelum pregnant berat dalam 46kg-48kg,tak pernah sampai 50kg seumur hidup.skrg pregnant dah 34week berat 50kg jer tiap kali dtg checkup.dengan hb tak naik2..dah tukar vit pun takde perubahan.makin drop ader laa..Cuak jugak nak dtg klinik,segan kene tegur hb mkin drop.Even dri sndri keje nurse,tp bila ngadap sdri masalah cmni jadi mati akal pulak nak pikir cara?

1 Trả lời

haha 😂 gitu la perasaan org lain . sy berat naik sgt kene mrh . berat turun kene mrh . rasa nk cepuk² muka doc tu😂🤣hb sy naik lepas amek zincofer . minum dgn sunquick waktu bgn tidur . mmg loya tp tahan je . kdg² tido balek sbb taknak bg muntah

5y trước

haha tulah time pregnnt ni susah jangka . org tahu mngata je . kita dah struggle mcm² pun mcm tu gak result . sape tk risau, buat mcm² pun kdg susah jugak