pempers yg tak sng bocor bila poo poo

sebelum ni pakai pet pet dr new born bila nak masuk 3 bulan ni 7kg pakai size M mcm sng sngt bocor 2 /3 jam sekali tukar pempers ..kalau poo poo wlupon bru je pakai pempers tu tetap bocor dekat celah peha ..ingt nak try genki pants agak2 okey tak?

2 Các câu trả lời

sy pakai apple crumby , so far mmg xpernah bocor even tak tukar langsung time waktu malam sbb anak jenis tidur sampai ke esok so sy xtukar la pampers dia.

2y trước

tw nanti nak try

saya pernah try and okey