rasa bersalah

Sebagai ibu,pelbagai dugaan yg mencabar kesabaran.dikala kemarahan mempengaruhi diri,anak menjadi mangsa.betul x ibu2?? Rasa sangat bersalah dlm dri skrg ni.hati tengah marah bila baby nangis xhenti2.penat 2 3 Hari xckup tdo.tdo paling lama 2 jam. Jerit Kat baby,tergoncang bdan baby dengan kuat msa dodoikan dia sbb terlalu marah dlm hati.berdosa Nye saya.bodoh Nye saya??????????????

1 Trả lời

Sabar ye sis.. Sis boleh cuba mandian calmbath dan sleepy Pillow mist spray dari tasneem utk bantu anak mudah tidur, tak meragam in shaa allah membantu..