Sedihh

Sdih, trasa smua ad.. Igt smlm je ngis pg ni suami pjuk, tp smua hya mpi.. Slh ke sy ske bcrita, hya wktu mlm je time suami ad msa dgr sy crita sb pg dia kje.. Tp ble sy tgh crita dia sruh tido. Tptus smua niat sy.. Airmta je mgalir tnpa d'pinta..sy tau klu ibu sdih ank jgk trsa, tp sy xblh thn lg. Sy jauh nga fmly, dia je sy ad tuk luah smua.. Tp ?

1 Trả lời

time pregnant emosi mmg xstabil sis..hrp bersabar ye.mybe suami jgk penat tu yg dia mcmtu.jgn layan sgt perasaan tu nanti lg sedih..

5y trước

Urmm.. Ikt mmg xnk lyn. Tp ble suami bt xtau. Aty lg sdih.. Dia g kje trus ngissssss.. Sblm ni emosi xde la cmni. Tp sjk mgndung mkin mjadi..dia mtk maf pn xblh nk ilng skit aty mlainkn dia peluk dpt ngis puas2 bru lega..urmm