branak esok

hi smua sy ada tanya ritu pasal baby kecik 2.2kg, so harini pegi scan lg still sama berat, and air ktuban kurg banyak dr 12 tinggal 5, last2 dr sruh warded harini jgk, tp sy mintak esok, dr sruh serahdiri pkul 8pg, tp suami sy smpai dr johor dlm pkul 9 mcmtu, sy nak tgu suami sy smpai kejap sbb jauh jgk hosp, klu lewat sikit bole ke? ke kena sharp 8 jgk huhu klu lewat pon dlm 9 lbih je, hospital krajaan, btw sy kena induce, doakan sy smua yee sy dah 37w5d

1 Trả lời

klu blh ikut waktu dh ditetapkan sbb masa ni dktr pakar semua ada plus nk induce memang waktu pagi. klu lewat awk dh susahkan dktr.

10mo trước

ouh yeke huhu, okla gutu, sy pegi waktu yg ditetapkan lah mcmtu