Hamil 10 minggu

Sdeh tengok berat sendiri. Saya memang dh kurus. Before preggy, berat 34kg. Bila dh preggy 10 mggu berat trun 32.5kg. Normal tak ye ??

25 Các câu trả lời

sy pula sis 6w 43kg masuk 12w tinggal 39kg 🤣🤣🤣 kurus mcm penagih sy langsung x makan nasi

sy pun sm..sebelum mengandung 65kg..skrg da 5bulan 61kg..huhuhu..doctr suruh makan bnyk2🤭

Kalau ada alahan normal sis. Sy alahan stop masa 4 bulan. Tapi masa 6 bulan baru berat naik.

Mcm sy. Waktu 20 weeks berat 35kg je. Now dh nk masuk 29 weeks berat baru 45kg😅😅

normal sis insyaAllh nnt kndungan atas 12week ok la tu . #29Nov20  #TAPSuperMoms

saya before preggy 40kg skrg 6months preggy, berat badan naik 68kg 😂😂

Mama try naikkn blik berat. Cari mknn seimbgkn berat mama. Jg dri sllu

nak tny juga, normal ke naik 3kg sebulan?ank first, skrg dah msuk 25 minggu

3y trước

Hihihi, ade naik ade turun.. itu normal.. jaga makan minum ye..

semenjak tengok berat badan naik saya terus bemusuh dengan penimbang

sy pn sma jgk sis...berat trun tmbah2 plak alahan kuat😥