berat badan susah naik

Hi mommies...currently preggy 32 weeks++...masa awl preggy berat trun 4 kg, lpastu brjaya naikkn 2kg smpai skrg..tu pun sbb cheat mkn byk2 bila nk dkt appoinmnt sbb nurse bebel berat trun..tdi cek berat trun balik sikit..mcm mn ye nk buat, esok ada appoinmnt, knp berat susah nak naik ??? padahal mkn mcm biasa x pernah berlapar pun...berat baby pun macam okay je last cek masa 28weeks 1.2kg... Ada tak mommy yg ad pngalaman berat turun spnjg hamil?

1 Trả lời

Sy pun mcm tu jugak, mase mula tau preggy tu dlm 4minggu mmg dkt 3kg turun.. Lepas pada tu terus mcm tu je berat skrng da 20 week.. Lgsung xnaik dr turun 3kg..

5y trước

Sy bru balik klinik...berat statik lg..then kna refer doctor..kna amik darah utk cek ada masalah thyroid ke x...2mnggu lg tgk result..risaunye 😢😢