tolong ibu²

dh 17 mggu kehamilan ..tp berat x naik².. dri awl 10 mggu checkup buka buku pink berat 42kg je .. skrng dh 17 mggu kehamilan , berat baru 43.6kg jee 🥺 ada apa² cara nak naikkan berat x ? doc sruh naikkan skit berat .. tp mcm mna , mkn oke je ..xde mual xde alahan ..makan masih mcm biasa , tp berat still mcm tu je 😭

2 Các câu trả lời

sy dari buka buku 11weeks berat 54.5kg skrg dh 15weks berat 54.3kg hari seblum cek tu berat saya 54kg je.. ank first dulu tiap bulan naik.. kali ni mcm stay je berat😅

Sy sblm pregnt berat 33kg je😂 nk bersalin berat cuma 40kg je…nnti akn naik slow2 spnjg pregnt..ni lepas bersalin berat kembLi asal