Berat sgt ke

Scan kmrin bby 1.4kg...27w 3day..gdm on diet..dktr kata xpe je..bsr ke bby sya???

10 Các câu trả lời

Yakin dgn results scan dari doctor dan brsangka baik smua nya baik2 shaja .. sy scan kelmarin baby 1.2kg... 28weeks.. doctor kata ok mmbesar dgn normal.. bukan abnormal.. alhmdulillah syukur.. cuma sy kena naikkan HB.. HB saya 10.8.. dan teruskan mnjaga makan..amalan² rohani zikir..istighfar..selawat n tadarus quran.. Semoga tiada yg mudharat buat kita smua...

Ok kot, sy scan 28week dlu 1.5kg ada gdm on diet juga.. skrg da 32week x tau berapa. Skrg gdm on ubat pula

sy pun gdm tapi buat masa ni baby berat okay dgn kandungan. boleh share tak apa² atau tips yg kene gdm?

1y trước

24weeks2 day bby berat 548gram

Saya pun dlm 28w dah baby 1.5kg and gdm jugak 😂😂 takpe. Janji baby sihat je 🫰🏻

doktor ckp takpe kan? ke doktor ckp eh beso baby kamu ni. tp takpelah ok je. ke mcm mana?

1y trước

dr kalot masa tu

scan ada +- awak. samaada baby akan kecik dr tu atau baby keluar besar dr tu.

sya last scan 31w kalau x silap laa berat baby 1.5kg , sya gdm on ubat

1y trước

haah .. x tau masok 36w nanti brapa sbb tu last scan sya

lst scan mggu lps 32week berat 2.1kg tpi sy xde gdm la....🤭

1y trước

kalau gdm mom kena jaga2 skit mmg takut baby besar 😂

sy gdm on diet 28w 1.2800grm. dokter tkde ckp ap

Normal