Jantina baby masa scan

Scan 21 minggu doc kata baby boy. Tapi kite teringin sgt nak girl ???. Pernah jadi tak kat korang masa scan doc kata baby boy tapi kluar baby girl? P/s : Masih tak nak terima tu. Kikiki

2 Các câu trả lời

Ada tu yg 1st bb..scan kat hosp kjaan..msh awal lg tu..p scan lg blk smsa 32w

Sama la kita. Sy dh 3boy.Scan br nie 19week doktor ckp boy. Sy hrp kuaq girl la😁

5y trước

Kan.. Berharap sgt nk girl. Tp klu dh rezeki dpt baby boy redha je. Asalkn sihat & dipermudahkan. Betul tak?