Jantina baby

Hai mommy's... Nak tanya sikit... Dri pic scan nie... Mommy's rasa baby girl or boy.. Sbb tgok mcm boy ada mcn girl pun ada... Sis keliru lorh... Bende jadi was2 bile scan ada doc kata boy n ada kata girl.. 4kali scan.. 3x girl 1x boy..

Jantina baby
18 Các câu trả lời

Keliru sgt and very funny 😆 saya pun normal scan baby doggie style tidor x nampak apa2 u ini capture betul2 tempat tp keliru juga mungkin belum grow mature lagi perlu tunggu sikit lama Saya rasa ini boy sebb nampak ada telur lelaki tu 😄

2y trước

Dah besar haha 😂 I understand your feeling very curious about gender haha anyway hope you r delivery baby in safe 🙏

Gambar kabur la. Pergi klinik yg ada scanner canggih la sis. Rugi bayar mahal2 tp kabur tak jelas. Sy scan 20w semuanya jelas termasuk muka baby.

1y trước

-sonographer-

klau nak tau baby boy dia bentuk mcm nie ye...nie sya scan masa 31weeks skrang dah 34weeks 🥰smoga slamat smpai melahirkan

Tk penting pun boy girl yg penting selamat melahirkn dan bby sihat

2y trước

tu jawapan umum sis.. semua org nk ug terbaik,sihat semua.. x salah pun nk tau lebih awal.. supaya bersedia byk perkara.

sy 2kali scan jantina baby..syukur alhamdulillah 2kali scan tu dpt girl..

Comel je.. keliru mak nya😅 doktor bagitau apa

2y trước

Samalah... Fmly husband memg nak baby girl... Sbb belah husband sana smua boy.. Lom ada girl... Insyallah klau baby betol girl nie cucu pertama dalam fmly husband..

Tggu jela baby tu keluar nanti baru tahu boy ke girl

mcm gegirl.. kalau bb boy dia nmpk mcm guli2 😂

Kalau boy mmg nampak macam pistol 😁

2y trước

Semoga dipermudahkan ❤️

thats girl dear. congratulations