Lewat 1 week period tapi upt -ve

Sbelum ni period teratur. Tepat 1 week lewat period ada keluar darah coklat & merah terang sikit.d sertai dgn krem perut. tp 3 hari je.cnfius saya hamil ke tak.sbab tnda²preg tu ada dari 2 week after period bulan lepas smpai la skrg.slalu sakit kepala,suhu badan panas.mual² waktu pagi.perut sakit kadang²rasa ada denyutan. #ingintahu #bantusharing #TTC

4 Các câu trả lời

cuba pakai upt lain. dip n tell / clearblue. test guna urine first (subuh/pagi). kalau masih -ve maybe hormon & boleh ke klinik utk kepastian

2y trước

Ok nnt saya try upt lain .. terima kasih

myb sis chek msih awl lgi..lom nk nmpk sgt..tnggu lgi smnggu..chek awl.pgi..insyaa Allah Ada tu rzki sb simptom tu dh Ada..

2y trước

klu ikut app ni dah 5 week 4 days .. 12 hari dah lewat period. mungkin hcg masih rendah lg kan. . Insya Allah harap² ada la rezeki dalam masa terdekat ni 🤲 Aaminn

cek pakai upt lain

2y trước

ok sis nnt sy try yg lain .. terima kasih

Dah pergi klinik?

2y trước

belum lagi sis .. semalam kepala sakit sangat. sakit berterusan sampai ke hari ni masih lagi