Hmmm, sape dekat sini dah tahu pregnant tpi xpergi klinik lg

Sbb Saya xpergi lgi🤣

29 Các câu trả lời

saya tahu pregnant week 6. pergi scan week 8 (dah nampak kantung and heartbeat). appt kk nurse suruh datang week 12. sementara nak tunggu appt tu just jaga diri dan makan supplement folic acid yg beli kat pharmacy. alhamdulillah ok so far

2y trước

sma sya sis .. mase 8 week dh bole nmpk kantung dan heat beat. dalam minggu 11 atau 12 dah dpt appointment utk buka buku dkt k.k.