Bersalin normal dekat HKL kos die berapa ye sekarang

Sbb ni anak first agak ii suami bole teman Tk dlm wad nnti sy ni anak first sbb sy sbb sy ade baca artikel dlm Google suami kena cukup dos 2 vaksin dengan ade saringan covid test je bole teman kn

1 Trả lời

temankan ward kebanyakkannya tak leh teman bang.. mungkin boleh azan / iqamatkan.. sebab postnatal kebanyakkannya hanya ibu2.. tapi utk teman bersalin dibolehkan.. sy ada call PAC dia bagitahu utk RTK valid 1hari, PCR valid 3hari. tapi kalo amek PCR tapi belum due after 3hari dah tak valid (kira rugi laa). mcm hosp klang cakap, dia terima Kit Saliva yg approval by KKM shj (cth : NewGene Bio Engineering).. kene buat depan Nurse tu, result -ve. mereka akan comfirmed kan yg ibu tu dah nak tolak dewan bersalin, baru kita dilepaskan utk masuk.. yg paling penting kene lengkapkan dua dose vaksin✌️

3y trước

Itu lah. Tau hospital melaka buat mcm tu sbb ada doktor yg quite famous kt ig/twitter inform.