Tnye kos hospital

Hi nak tnye sape pernah beranak dkat hospital kuala lumpur or hkl? Berapa bil hospital ye klu normal? Nthen wad kelas mne yg lbih selesa for mommies n ada aircond, sbb hritu sy kena tahan wad sbb gastrik time pregnant 20w , so far wad die selesa cuma die pakai kipas siling je n tksejuk sngt, klu bole nk aircond, but utk bersalin normal kelas 2 berapa ye hrga? Ingt nk prepare sbb due mkin dekat, awal bulan 2 thun dpan due saya, so pengalaman brsalin kt hkl okay ke?#seriusnanya #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

Kos tu sy x pasti. Sy rasa nk demand aircond tu hospital kerajaan x boleh demand kot. Biasa hospital mmg ada aircond, centralised aircond. Bukan aircond yg untuk kita sahaja. N nk demand ward class 2, its depend on availability masa tu. Nasib baik dapatlah. Nasib masa tu semua ward single n ward 2 katil penuh, kena duduk ward 3 lah. Melainkan awak ambik FPP hospital tu, than boleh demand sbb awak akan byr full kan.