Assalamualailkum ibu2 nak tanye ada tak sapa2 da buka buku pink dalam masa terdekat nie...

Saye nak buka buku pink tapi takut dengan keadaan di luar..sekarang kan kte dalam pkp..😔...

2 Các câu trả lời

da kol tapi susah nak angkat sis...kadang2 dapat tunggu die sambung pastu tiba putus..tu la risau sangat dalam hati..insyllah semoga kte semua di lidung ..sian baby ulang alik tapi nak buat mcm mana untk kebaikkan terpaksa jugak kan ulang alik dengan keadaan lagi..

4y trước

kalau mcmtu awk just walk in je. Ready je siap2 sijil nikah n bil air/api. Mana la tau dpt terus bkk. Sy dulu cmtu, dtg terus dpt bkk buku.

call dulu kk tanya prosedur bkk buku. Kena byk berdoa sis. Sy ni ank lahir bln 3, sehari sblm pkp. Lps lahir kena ulang alik kk plk sbb kuning. Mmg kena tabahkn diri. Mintak Allah lindungi