belum buka buku pink

hello..momies sekalian ada kah yang disini..blm buka buku pink..sya blm lgi buka buku pink..bby dah 14 week..nda apa²..kaa tuu...takut pergi klinik nurse doktor membebel sna sini...apa lgi time pkp mcm nie ssah sangat nak jln...

8 Các câu trả lời

biasa kk ni 12weeks tu mcm limit dia lewat la..tapi, sebaiknya walau dah terlewat, pergi saja ke kk, kol buat appoinmnt dlu ya sbelum pergi.. jgn risaulah sama mulut nurse tu, klu dia bebel,mommy senyum aja..demi beby kann..hehe.. :)

Baik pegi bukak awal..pttnya jgn lebih dr 12w..tp bole ja pegi skg..jgn biar lama2..nnt tkt ada apa2 lmbt detect.baik pegi cek awal..dpt vitamin..pantau kesihatan ibu anak awal2..

Bgs buka awl2 sbb prlu tau keadaan kndungan mcmna,hb mcmna n kprluan ubat2an yg dbklkan dr ktka hamil

xla.. sy bru buat buku. nurse x mrh pon. msa pkp kan. msing2 consider. 😊

Sy bkk mgu lpas time pkp jugk xd mslh wlau bru 7weeks..tp pegi sdndri je

Boleh cuba call kk dulu, book appointment buat buku.

Boleh buat dh tu..

12 weeks baru buat