Refer pakar o&g

Saye bru lepas gugur and doc suruh follow up dgn pakar o&g. Boleh saye tahu kenape ye kene follow up dgn pakar o&g dan utk ape ?#ingintahu #bantusharing

15 Các câu trả lời

Berapa usia kandungan masa gugur tu?? Awak ada masalah kesihatan ke semasa atau sebelum mengandung??

2y trước

First pregnancy bru 12 week punce gugur sbb kantung kosong, doc ckp kandungan tk mnjadi. Second pregnancy saye tak tahu yg saye pregnant, ingtkn darah yg kluar tu darah period tpi dah hari ke 6 kluar darah mse tu tetibe sakit sangat. Then die ade kluar mcm ketul2. Prgi hospital doc ckp keguguran. Mse tu baru je 5 minggu.

sy dulu refer pakar o&g sbb ada pendarahan. biasanya spe refer pkar o&g ni ada msalah

2y trước

saya kena refer o&g.. kandungan 34week...saya GDM on insulin... 😢

maybe ade masalah thats why kene refer..

Maybe ada luka dalaman yg abnormal