Pregnant lagi

Saye ade amik perancang iucd, ank sye skrg bru 10 bulan tapi saye pregnant 9 week. I'm not ready yet utk ade second baby. Ingatkan pakai iucd tk lekat, sekali boleh lekat.

2 Các câu trả lời

Moga sis kuat InsyaAllah mungkin ini terbaik untuk sis Saya pon pkai iucd tahun ni masuk 3tahun… selalu jugak dengar cerita yang pakai iucd ni lekat jugak… Sebab nama pon alat perancang kan takleh nak salahkan sapa2… Risau jugak saya pon sentiasa berjaga…

I ada kawan pakai iucd and she's pregnant. Alhamdulillah baby n ibu selamat bersalin now anak dah 1y. iucd dia missing masa scan, jumpa bila husb cuci uri sebab lekat kat uri. Semoga dipermudahkan urusan sis. Semua dengan izin Allah even dah merancang betul2.