Hye mommies nak tanya

Sayandah 34weeks kerapnya kene heartburn/pedih ulu hati malam2 ya allah susahnya nk tido😂 tapi mmg salah sendiri pon sebelum tido tu suke makan, kdg nasi lemak lah hmm. Macam mana mommies semua kalau kene pedih ulu hati ape yang mommies buat? Biarkan je atau ade ambil ubat contoh mcm gaviscon

2 Các câu trả lời

Tey gaviscon sis.. sy start 34weeks keatas ni baru mkn gaviscon.. sblm ni tahan je 😁

1y trước

Hahaha yeke itulah tak tahan rasanya nak tido. Okay sis tq nanti saya cuba

mcm sy dlu doc suggestkn amik gaviscon.. alhamdulillah lepas tu ok

1y trước

Tq sis