Heartburn or pedih ulu hati

Hi, saya mengandung dah nak masuk 27 minggu. Kerap sangat pedih ulu hati. Makan pedas of course ada rasa pedih. Tak makan pedas pun pedih jugak. Try ambil gaviscon alhamdulillah okay sikit. Tapi kalau ambil hari hari gaviscon tu ada apa apa masalah tak? #pleasehelp #advicepls

1 Trả lời

Tak pasti la cara pengambilan gaviscon tu macam mana. Yg penting jangan makan lambat, jangan biar perut kosong, kerap makan dlm kuantiti yg sikit. Selalu kena ada kudap2.