Sekadar luahan..bgi sya semangat

Saya tngh prengnat 6 bulan.and ada ank 2thun Sya dh brkhwin slma 3thun..msa saya mengandung ank slung..suami kantoi curang tpi dia dh jnji x akan buat bnda yg sma..bru2 ni sya tertengok hp dia bnyk sngt msg dri perempuan smua dri bigo..siap ajk check in hotel...msa mengandung kn ank slung sya mmg tau suami kaki perempuan..bkn saya x nk mnta cerai..msa tu ank slung sya ada sakit mmng ulang alik kna prgi hospital...jdi sya brthn dmi ank Ingtkn bila sya prengnat yng kdua ni...suami dh brubah..tpi ttap sama jga perangai nya...saya tk tau nk buat apa..sya ank yatim..ada kluarga pn smuanya toxic..blh tk mummy2 bgi sya nsihat and semangat...sya tk nk stress.. tpi air mata ni kdang2 jatuh jga bila terkenang nsib rmh tngga sya.. Doakn jga kandungan saya kuat smpai dia dilahirkan..#jngnkecamya #doakanyangbaik2yea

17 Các câu trả lời

Allahurabbi...semoga Allah permudahkan segala urusan sis Dan anak² dunia akhirat ye...sy yg baca Pon lemah semangat nak pk...apetah lagi sis yg menghadapinya... Allah bg sis kekuatan yg luar biasa Demi anak² sis..Kalo sy memg xmampu nak hadap...🥺

nsihat sye lps bsalin nant, cri keje sis.. kmpul duit.. lme mne nk bsabar n btahan.. lg2 klu org x hargai kte.. da ckup duit, sis angkat kaki je la.. mest ade khidupan yg lebih baik utk sis nant..

1y trước

pastu sis cerai kee

Slow2 bina kehidupan sendiri dengan anak, sampai masa say bye je, kalau bertahan tapi jiwa raga merana, kesian dkt diri awak sendiri

Meh sini hug 🫂 Semoga sis kuat. Tak ada kata2 lain yang boleh saya bagi. Saya doakan awak jumpa kebahagiaan awak 😊

sis kenaa pergi tmpt yg buat sis slmt lpastu cri kejaa ade tmptnua insyalalh

kalau cmni..better tinggalkan je suami mcmtu

Siap ajak check in hotel, Allahuakhbar.

1y trước

dia xlayak digelar "SUAMI" jika abaikan tggjwb isteri&anak²..lagi² isteri yg sedang sarat... allahurabbi moga sis ni diberi kekuatan yg luar biasa Demi anak²...