mengandung anak ke 6

Hi saya thn lepas bersalin anak ke 5 piriod saya tak menentu,so bln 3 thn ni saya ada gi hospital untuk ambil ubat dtg bln 28/3 saya dh dtg bulan dan 4 haribln stop lepas tu 2bln tak dtg piriod then saya beli ubat sunolut dan ravimed untuk dtg bulan tapi takdtg bulan tapi i rasa loya dn muntah2 18/6 i gi klinik untuk scan doctor sah kan saya mengandung 7minggu masalah saya sekarang ubat piriod yg saya mkn tak mkn habis saya takut ada ape2 effect tak untuk baby dlm kandungan?

2 Các câu trả lời

Doktor ckp sekarang dia tak boleh cakap ape2 coz masa scan hanya ketulan darah sahaja yg ada baby belum membentuk lagi,ape2 pun saya rasa kena gi scan sekali lagi sebelum ambil buku pink

Sepatutnya masa sis jumpa pakar, sis tnya dia terus kalai ada apa² effect pengambilan ubat tu..